top of page

TON GEELEN

Hoi! Mijn naam is Ton Geelen. Ik ben geboren in 1962 en woonachtig in het witte stadje Thorn. Sinds 1988 verzorg ik zelfstandig rijlessen voor auto en aanhangwagen in de regio's Weert en Roermond. 

VERKEERSSCHOOL TON GEELEN

In 1985 heb ik een start gemaakt met het geven van rijlessen. Bij defensie heb ik de opleiding tot rijinstructeur gevolgd. Toen ik uit het leger kwam, ben ik in 1988 begonnen met rijlessen geven in de burgermaatschappij om iedereen op een fijne en veilige manier te laten deelnemen aan het verkeer.

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op jouw rijstijl en op jouw gedrag in het verkeer. Je rijopleiding is er hier één van. Je rij-instructeur is zich hier erg van bewust en het streven is dan ook dat jij straks bekwaam bent om alleen te rijden en om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. 

Wij bieden rijlessen voor auto en aanhangwagen aan. Voor je autorijbewijs word je opgeleid middels de reguliere lesmethode. Voor je rijbewijs voor de aanhangwagen kun je kiezen uit een 1-daagse of 2-daagse rijopleiding. 

Als laatste bieden we opfriscursussen aan. Durf je momenteel niet zelfstandig aan het verkeer deel te nemen of vermijd je bepaalde wegen vanwege drukte? Dan helpen wij je (letterlijk) weer op weg middels een opfriscursus! Samen met mij ga je weer zelf de weg op en leer je weer zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.

bottom of page