spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Bromfiets

Voor het verkrijgen van het bromfietsrijbewijs - officieel het rijbewijs AM - moet je vanaf 1 maart 2010 zowel een theorie - als een praktijkexamen doen. Het theorie-examen test of je beschikt over voldoende verkeersinzicht en kennis van de regels. Bij het praktijkexamen staan veilig gedrag en goed reageren in dagelijkse verkeerssituaties centraal. Slaag je voor beide examens , dan heb je aangetoond veilig en verantwoord aan het verkeer te kunnen deelnemen.

Je krijgt altijd rijles alleen , niet zoals zo bij veel andere rijscholen met zijn tweeën tegelijk.   Ons motto is altijd veiligheid komt op de eerste plaats.

Wat houdt onze bromfietsrijopleiding in.

De theorieopleiding bestaat uit een interactieve dvd , die zowel op de tv als op de computer gebruikt kan worden , vormt de optimale voorbereiding voor het theorie-examen dankzij de combinatie van theorie , opdrachten en examens. De kosten van deze dvd bedragen € 25,- Wil je daarnaast nog extra theorie-examens oefenen , dan verwijzen wij je graag naar onze link https://theorieoefenen.nl

De praktijkopleiding bestaat uit twee dagdelen van drie lesuren met aansluitend het praktijkexamen.

De kosten van deze complete rijopleiding : 6 praktijklessen + praktijkexamen bedragen € 435,-

LET OP !!!!!! JE MAG AL VANAF 15.5 JAAR JE THEORIE-EXAMEN GAAN DOEN.

ZO KUN JE JOUW PRAKTIJKEXAMEN TIJDIG PLANNEN OMSTREEKS DE DAG DAT JE 16 JAAR WORDT.

IN DE PERIODE VAN 1 DECEMBER TOT 1 APRIL , WORDEN GEEN BROMFIETSLESSEN GEGEVEN I.V.M. WINTERSE OMSTANDIGHEDEN , EN MET BETREKKING TOT DE VERKEERSVEILIGHEID !!!!! 

 

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Webmaster